Targoviste in imagini

vineri, 11 mai 2012

Evenimentele Teatrului Municipal Târgovişte din 12 si 13 mai




Evenimentele Teatrului Municipal Târgovişte din 12 si 13 mai



După un maraton teatral organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei, spectatorii târgovișteni sunt invitați să vizioneze două dintre producțiile teatrului cu mare succes la public precum și un spectacol dedicat celor mici.

SALA TONY BULANDRA
SAMBATA, 12 MAI, ORA 19.00
UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov
Regia: Sorin Militaru
cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ilie Ghergu.
O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.

DUMINICA, 13 MAI
OPPOSITES ATTRACT de Bruce Kane
Regia: Florin Piersic Jr.
O comedie pe cât de amară, pe atât de explozivă, despre resorturile, dinamica şi (ne)împlinirile erosului, într-o lume în care acesta pare a nu mai avea de întâmpinat niciun fel de obstacole. O lume lipsită de prejudecăţi, în care nu mai contează sexele partenerilor, cât sexul;
Acest spectacol nu este un remake. Din punctul meu de vedere, e doar șansa pe care actorii teatrului din Târgoviste o merită din plin. Textul de faţă e mult prea generos ca să nu fie râvnit de orice actor, din orice spaţiu geografic. (Florin Piersic Jr.)

SPECTACOLE PENTRU COPII
SAMBATA, 12 MAI, ORA 11.00 - Sala Mihai Popescu
MOTANUL INCALTAT de Charles Perrault
Regia: Alin Antemir

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu