Targoviste in imagini

joi, 24 mai 2012

"Frauda" pote fi doar o inscenare


Referitor la incidentul pachetelor gasite de catre politie si Garda Financiara intr-un apartament din Targoviste, nu are nicio relevanta si legatura cu aparatul administrativ municipal. Asa-zisa "frauda" poate fi o inscenare din partea opozitie, lucru care nu ar trebui sa mire pe nimeni. In acest sens, Biroul de Presa vine cu o dezmintire publica:




Comunicat de presă

Referitor la spaţiul deţinut de Primăria Municipiului Târgovişte şi închiriat de o  organizaţie non-guvernamentale, spaţiu aflat în cartierul Micro 4, pe strada Dinu Lipati, în care s-ar fi găsit noaptea trecută mărfuri alimentare fără acte de provenienţă, facem următoarele precizări:
1.     Primăria Târgovişte nu se ocupă de gestiunea acestui spaţiu şi nu are nicio legătură cu bunurile aflate aici sau care, eventual, au ajuns aici sau au fost tranzitate prin acest spaţiu în ultima perioadă.
2.  Organizaţia non-guvernmentală care a închiriat spaţiul e singura responsabilă de activităţile care au loc în respectiva locaţie.
3.     Respingem orice acuzaţie de implicare politică a Primăriei Târgovişte în campania electorală aflată în curs. Primăria Târgovişte este şi va rămâne o instituţie neutră din punct de vedere politic, inclusiv în perioadele electorale.
4.     Primăria Târgovişte este şi va rămâne în slujba târgoviştenilor şi nu în slujba vreunui partid politic.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Târgovişte

24 mai 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu