Targoviste in imagini

miercuri, 31 octombrie 2012

Baschet feminin in euroliga - CSM Targoviste



Fenerbahce Istanbul – CSM Târgovişte 73-48

                                                   (foto: www.prosport.ro)

Campioana Romaniei, CSM Târgovişte, venită după două înfrângeri, una în euroligă cu Famila Schio şi cealaltă cu veşnica rivală, ICIM Arad, nu a reuşit să se regrupeze pentru meciul din Turcia. Nu că ar fi avut cineva pretenţia la victorie împotriva fetelor de la Fener, ci pentru un scor strâns şi un meci de calitate.
Aseară de la ora 20, pe Ulker Sports Arena din Istambul campioanele noastre au fost înfrânte cu scorul de 73 la 48.

Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte şi preşedinte onorific al clubului, a fost prezent în sală alături de fetele noastre şi nu vreau să-i văd dezamăgirea la întoarcerea acasă, mai ales că ştiu cât suflet pune şi cum trăieşte fiecare meci al campioanelor României.

„Fener e de pe altă planetă… Asta e diferenţa de valoare în momentul de faţă. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. Speram totuşi să fie o diferenţă mai mică. Am jucat cu o echipă care are in primele cinci jucătoare două campioane olimpice şi, în plus, cei mai buni doi pivoţi ai Europei. Am plecat cu şansa a treia în acest meci. A fost practic o misiune imposibilă" a declarat Gabriel Boriga  pentru „PROSPORT”.

@ Cristi Iordache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu