Targoviste in imagini

vineri, 10 mai 2013

Primarul Gabriel Boriga - "O infrastructura demna de cele mai frumoase orase europene"





Pe Bulevardul I.C. Brătianu, azi 10 mai, 2013 se lucrează de la prima oră a dimineţii la refacerea carosabilului în zona R.A.G.C. – D.S.V.
Am găsit la faţa locului pe domnul director Dorin Maican de la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, domnia sa fiind implicat direct în aceste acţiuni privind infrastructura oraşului. În scurt timp au sosit alături de primarul Gabriel Boriga, ambii viceprimari ai Municipiului Târgovişte: domnul inginer Ion Ţuţuianu şi domnul profesor Ciprian Prisăcaru.
După refacerea înainte de sărbători, a unor porţiuni de drum atât pe şoseaua Găeşti, la intrarea în oraş cat şi după intervenţia asupra carosabilului pe strada Petru Cercel, la numai câteva zile după sărbătoarea de 1 Mai şi Sfintele Sărbători de Paşte, Primăria Municipiului Târgovişte continuă asfaltarea principalelor străzi, cele cu un trafic intens şi care au suferit degradări în perioada rece.
Primarul Gabriel Boriga vine cu veşti bune pentru târgovişteni,  veşti referitoare la lucrările în infrastructură, lucrări ce vor demara chiar în acest an, cu finanţare de 98% din fonduri structurale europene şi despre care edilul municipiului mărturiseşte că va fi o infrastructură demnă de cele mai frumoase oraşe europene. Vis a vis de aceasta, dar şi de intervenţiile pentru optimizarea carosabilului pe străzile cu probleme, ne informează:
„În aceasta perioadă primăria aduce carosabilul la un stadiu normal, circulabil şi nu se toarnă covor asfaltic de la un capăt la celalalt deoarece această stradă, ca şi Bulevardul Unirii, precum şi cinci cartiere ale Municipiului Târgovişte (micro 6, Aleea Trandafirilor, cartierul CFR, micro 11 şi micro 12) au finanţare si urmează să intre în lucru începând din această toamnă pentru reabilitarea în totalitate a reţelelor de apă, a reţelelor de canalizare, spaţiilor verzi, intregii infrastructuri rutiere (străzi, trotuare, alei, parcări), sistemul de iluminat public, locuri de joacă pentru copii şi supraveghere video.
Aşadar, ceea ce facem pe Brătianu, mai apoi pe Tudor Vladimirescu şi o să trecem si pe Bulevardul Unirii, va fi doar aducerea la stadiul iniţial, pentru că există fonduri europene pe care primăria municipiului le-a accesat şi urmează să le implementeze pentru a face aceste străzi să arate aşa cum arată celelalte investiţii pe care le-am făcut în anii trecuţi şi este vorba de Bulevardul Independenţei, e vorba de Calea Domnească şi de Calea Bucuresti, de asemenea, este vorba de Constantin Brâncoveanu, străzi care nu mai au în acest moment nevoie de absolut nicio intervenţie. Sperăm ca în această zonă, până diseară, târgoviştenii să aibă parte de un trafic fluent pe un carosabil normal.”

@ Cristi Iordache

 Primarul Gabriel Boriga alaturi de viceprimarii Ion Tutuianu si Ciprian Prisacaru

Lucrarile de refacere a carosabilului pe Bulevardul I.C. Bratianu


Viceprimar Ing. Ion Tutuianu, Director Dorin Maican
Viceprimar Ion Tutuianu, consilier Alina Dumbrava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu