Targoviste in imagini

Teatrul Municipal TargovisteTargoviste 07 februarie 2013


Evenimentele Teatrului Municipal Târgovişte din perioada 08-10 februarieUn spectacol aniversar, o premieră muzicală pentru copii şi două producţii de succes ale Teatrului Municipal, vă aşteaptă în acest weekend la Târgovişte:

SALA STUDIO
VINERI, 08 FEBRUARIE, ORA 19.00
DUBLU SAU NIMIC


Un spectacol de Corneliu Jipa
cu: Maria Nicola si Radu Câmpean
O radiografie a sentimentelor, a stărilor acelora care în spatele camerei de filmat sunt oameni, iar în faţa camerei actori.
În luna februarie, se împlinesc 6 ani de la premiera acestui spectacol care a devenit marcă a Sălii Studio şi care continuă să aibă un remarcabil succes de public.

SALA TONY BULANDRA
SÂMBĂTĂ, 09 FEBRUARIE, ORA 19.00
D'ALE CARNAVALULUI 


de I. L. Caragiale
Regia : Toma Enache
cu: Constantin Cotimanis, Cătălina Mustaţă, Gabriel Duţu, Miruna Vâju, Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Sebastian Bălăşoiu, George Buică, Cristian Olaru
Ne-am propus un spectacol în care se îmbină armonios textul clasic şi spumos al lui Caragiale cu apucăturile noi de carnaval din zilele noastre. Şi vrem să descoperiţi în bal, talentul, energia şi creativitatea celor tineri dublate de talentul, ingeniozitatea şi experienţa unor actori de marcă”. Toma Enache

DUMINICA, 10 FEBRUARIE, ORA 19.00
UNCHIUL VANEA 


de A. P. Cehov
Regia: Sorin Militaru
cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ionuţ Constantinescu.
O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.

SPECTACOLE PENTRU COPII
SÂMBĂTĂ, 09 FEBRUARIE, ORA 11.00 - Sala Mihai Popescu
AVENTURILE PEŞTIŞORULUI AZURIU


de Izabella Oprea
Regia: Dan Ţopa
cu: Mihaela Brebinaru, Ana Maria Puşcălău, Ştefan Ştefănescu, Mihai Bălăceanu, Ionuţ Constantinescu,  Costin Butăroiu
„În acest spectacol vom crea un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor. O altă parte esenţială a spectacolului este black light-ul. Culorile fluorescente şi materialele reflectorizante vor crea o deosebită atmosferă marină, ce va transpune publicul într-o lume superbă şi misterioasă a adâncurilor”. Dan Ţopa

Preţul unui bilet la spectacolele pentru copii este de 5 lei.

Preţul unui bilet întreg la spectacolele pentru adulti este de 15 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 10 lei.

Preţul unui bilet întreg la spectacolul “D’ale Carnavalului” este de 20 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 15 lei.

Vă aşteptăm cu drag la teatru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu