Targoviste in imagini

joi, 10 mai 2012

Expozitia de FierArt - Adrian Uta & Fotografie - Daniel Grigorosoaie


Expozitia de FierArt - Adrian Uta & Fotografie - Daniel Grigorosoaie






Trofeele Triadei MTB, pe care toti iubitorii de bike le-au putut admira: Turnul Chindiei in minimo si realizat numai din piese de bicicleta - ultima creatie expusa public de catre artist.
Insa cine din simpatizantii FiordClub RockStillery nu a atins chitara de pe peretele Pub-ului, cine nu cunoaste aranjamentele scenice din clubul mai sus-amintit, dar si din 12 aprilie cand s-au aflat in Targoviste alaturi de Anamaria Nicoara, de Anca Oprescu si Walter Dionisie in mega-evenimentul „Apa de ploaie” care s-a desfasurat atat la Biblioteca Judeteana Dambovita, cat si pe bulevardul Carol in baia de frumos si iubire a „Caii Luminii”, pentru ca mai apoi sa continue la Cocosul Negru, alaturi de prieteni, pana in zorii zilei urmatoare.

FiordClubRockStillery 
 Cocosul Negru

Numele lui este, de asemenea, strans legat de trupa Hipnosis, cea care ne-a incantat in show-ul PROTV, „Romanii au talent”, trupa care apare alaturi de Anamaria Nicoara in videoclipurile acesteia.
Fieraria lui Cretzu si el, Adi, vine la noi pe 12 si 13 aprilie, la 12 km de Targoviste, pe soseaua Gaesti. Acolo ne putem intalni cu toti cei care participa in calitate de protagonisti, de parteneri sau invitati.
 
Motorul Lui Adi Cretzu

Vom cunoaste fotografia lui Daniel Grigorosoaie, vom sta la focul incins de motoristii din House Club Valah Motors, cei care alaturi de Viorel Stoicescu (Neamtzu) si al sau FiordClub RockStillery sprijina aceasta actiune cu scop caritabil.
Inrarea nu este libera, insa nu costa nimic. Va veti intreba cum? Simplu. Fiecare dintre dumneavoastra poate aduce un obiect care sa fie de folos copiilor. O jucarie, o ciocolata, o hainuta, sau orice credeti ca poate fi donat unui camin de copii. Pentru ca dincolo de incurajarea si promovarea actelor artistice, creatiilor de orice fel si dezvoltarea culturii, aceasta serbare campeneasca isi are un profund caracter umanitar.
Se vor aduna oameni din toate colturile tarii pentru a fi alaturi, intr-o simbioza a frumosului si armoniei. Vom din nou impreuna cu Anamaria Nicoara si Walter Dionisie, dar de aceasta data vom intalni si alte nume bine ancorate in lumea artistica, precum DJ Debi si Stefan Valentin,  trupele C.O.D.,  GOTHIC si, desigur un fire show al celor de la HIPNOSIS.



Va asteptam in localitatea Suta-Seaca, sambata si duminica sa ne cunoastem intre noi si de ce nu, chiar pe noi insine. Sa ne bucuram sub cerul liber si din prea-plinul nostru sa oferim un zambet copiilor pe care destinul i-a adunat intr-un centru social. Ei vor deveni oamenii de isprava de maine, cei care vor duce iubirea si frumosul mai departe.

@ Cristi Iordache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu