Targoviste in imagini

duminică, 30 iunie 2013

Caravana Carierei – reteaua parteneriala pentru sustinerea tinerilor

Joi 27 iunie, 2013 a avut loc in Sala de Sedinte a Primariei Municipiului Targoviste, o dezbatere cu tema: “Solutii concrete pentru tinerii din Romania”.
Intalnirea a avut ca initiator Blocul National Sindical reprezentat de domnul Dumitru Costin, cel care prin intermediul proiectului “Caravana Carierei” incearca sa aduca in atentie problematica integrarii tinerilor pe piata muncii si sa gaseasca solutii printr-un pachet de servicii si informatii, printr-o strategie elaborata impreuna cu institutii locale, autoritati publice si organizatii active pe zona de tineret.
Gabriel Boriga, Primarul Municipiului Targoviste a tinut sa faca o legatura intre aptitudini si cariera in randul tinerilor, sugerandu-le acestora ca este important sa descopere domeniul de activitate pentru care se pot pregati si in care mai tarziu vor profesa.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Dambovita, Gabriel Grozavu, a continuat alaturi de managerul de proiect, Dumitru Costin, prezentarea principalelor aspecte individuale si comunitare, care stau la baza corelarii dintre oferta si cererea fortei de munca.
Conceptul propus de Blocul National Sindical vizeaza crearea unei retele la nivel judetean, regional si national care poate oferi tinerilor servicii de calitate, care poate atrage finantari si care poate elabora si implementa proiecte comune destinate tinerilor.


Pentru informatii suplimentare, Ioana Secara, director de activitati in cadrul acestui proiect, va raspunde intrebarilor dumneavoastra: tel. 0749158801, email.  ioanas@bns.ro



Cristi Iordache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu