Targoviste in imagini

miercuri, 31 octombrie 2012

Comunicat de presa - obligatii fiscale fara penalitati



         
    Primarul Gabriel Boriga a convocat în ziua de 25 octombrie 2012, orele 14, Consiliul Local Municipal Târgovişte, în şedinţă ordinară care avea în proiect pe ordinea de zi la punctul 13, acordarea de facilităţi fiscale contribuabililor din municipiu. Proiectul a fost aprobat cu 19 voturi pentru şi 2 împotrivă.

   O veste bună pentru contribuabilii urbei noastre este aceea că nu vor mai plăti penalităţi de întârziere la achitarea obligaţiilor fiscale. Aceasta este o măsură care vine în sprijinul cetăţenilor târgovişteni de două ori: o dată prin scutirea individuală de majorări băneşti, iar a doua oară prin fluxul financiar constant care revine bugetului local şi care se intoarce implicit către comunitate.
 

      „Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii municipiului, că începând cu data de 25.10.2012, se scutesc de la plata majorărilor de întârziere, contribuabilii persoane fizice şi juridice din Municipiul Târgovişte, care îşi achită integral toate obligaţiile fiscale principale restante, către Consiliul Local Municipal Târgovişte, până la data de 30.11.2012, inclusiv.”

                                                                    Biroul de presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu