Targoviste in imagini

joi, 15 martie 2012

Poveste Africana la Teatrul Municipal Targoviste (un spectacol unic in Romania)

 Poveste Africana la Teatrul Municipal Targoviste
(un spectacol unic in Romania)


Membrii trupei "SISTEM", Florin Romascu si Robert Magheti impreuna cu actrita Simona Pandele, pun in scena la Teatrul Municipal Targoviste, un spectacol unic in ROMANIA!
Proiectul organizat de catre "Asociatia Davida-arta pentru toti" aduce pe scena elevi fara specializari artistice, dar care prin indrumarea Simonei, alaturi de Phlo si Robi reusesc prin repetitii, antrenamente si o buna organizare sa ofere publicului o manifestare artistica fara precedent ca idee si format.
Laudabil este aspectul pe care il urmareste asociatia - acela de a educa prin arta tinerii liceeni si a preveni, deopotriva, abandonul scolar. Pentru acest fapt evenimentul se bucura de sprijinul primarului Gabriel Boriga si al Teatrului Municipal Targoviste.


La avanpremiera de ieri, 14 martie, ne-au onorat cu prezenta lor sclipitoare, magicienele echipei de baschet care reprezinta onorabil orasul, fetele de la CSM TARGOVISTE
De asemenea, trebuie sa multumim pentru gazduire directoarei teatrului, doamnei Bertha Colea si Alinei Dumbrava-omul care coordoneaza desfasurarea intregului spectacol si mai ales primarului Gabriel Boriga care a fost si de asta data alaturi de noi, asa cum este nelipsit de la tot ce implica viata cotidiana a cetatii, cu toate segmentele ei social-cultural-artistice.
Premiera la care nu trebuie sa lipsiti are loc azi, 15 martie, ora 19 la Teatrul Municipal Targoviste.
Sa urmarim impreuna o " Poveste Africana" ce va uimi prin jocul de sunet, umbre, muzica, dans si exoticele tobe africane.
Robi, Phlo, Simona vom fi acolo...pe Sistem!

@Cristi Iordache



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu